查看: 31234|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

曝摩迪接近加盟皇馬 為銀河艦隊拒曼聯藍軍

風傳雷德克納普離開熱刺後,莫德里奇和貝爾等核心將相繼出走,今天《每日郵報》的獨家消息稱莫德里奇即將加盟皇馬,拒絕曼聯和切爾西的邀請。

莫德里奇一直是曼聯中場引援的頭號目標,在老雷下課後,他離開熱刺愈發可能,據他的朋友和前克羅地亞隊友梅特-比利奇透露,莫德里奇接近加盟皇馬,效力希洪競技的比利奇說:“我和莫德里奇是很好的朋友,他想去西甲效力。他熱愛英超,但夢想到西甲踢球,他接近完成轉會。”   熱刺現在群龍無首,而且下賽季沒有歐冠踢,因此莫德里奇才要走人,熱刺主席列維為莫德里奇標價3500萬英鎊,不過價格對皇馬來說不是問題,穆里尼奧一直很欣賞莫德里奇,希望引進他搭檔哈維-阿隆索。   前克羅地亞和皇馬傳奇達沃-蘇克稱莫德里奇完全有能力在銀河艦隊立足,但他肯定不會去曼聯:“莫德里奇能夠為皇馬效力,他要為一支能奪冠的球隊效力,他是完美的人選。我推薦弗洛倫蒂諾簽下他。如果他不加盟皇馬,他會加盟曼城或切爾西。為了冠軍,他必須離開熱刺。”   看來不管是比利奇還是蘇克,都不看好莫德里奇加盟囊中羞澀的曼聯,雖然紅魔中場“廢柴”一大堆,但莫德里奇還是鍾情人才濟濟的曼城和皇馬。莫德里奇對蘇克的稱讚很是驕傲:“他認為我能成為皇馬球員,我很驕傲,我很感激他的稱讚。”

感想: 唔係掛...去皇馬未必有正選喎...MU就好大機會有

http://news.7m.cn/news/20120619/290102.shtml
回復

咁貴......MU唔好買啦~
回復 支持 反對

mu買左佢的話唔洗再買人喇=.=
回復 支持 反對

貴到咁-.-
回復 支持 反對

咁貴......MU唔好買啦~
埃墳仔是也 發表於 20-6-2012 13:10

之前聽講話MU出價22m
我覺得25m左右都ok既
回復 支持 反對

mu買左佢的話唔洗再買人喇=.=
密特朗 發表於 20-6-2012 13:48

都唔係架...
最好買多個左閘
係睇而家艾夫拿喺國家隊同喺MU一樣咁頹就知啦
回復 支持 反對

貴到咁-.-
BlUelXxEr乂f0k 發表於 20-6-2012 14:27

35m的確唔值
回復 支持 反對

去皇馬坐咩

中場有沙比沙軒基迪拉格尼路奧斯爾迪亞拉

仲去爭位
回復 支持 反對

去皇馬坐咩

中場有沙比沙軒基迪拉格尼路奧斯爾迪亞拉

仲去爭位 ...
RAUL07 發表於 21-6-2012 21:06

不過如果佢去到應該係同ozil打雙核(好似之前同卡卡咁)
回復 支持 反對

不過如果佢去到應該係同ozil打雙核(好似之前同卡卡咁)
victorclli 發表於 21-6-2012 22:43

佢唔係打中場中架咩

可能係拍沙比, 不過中場防守力會變弱

P.S.頭先都覺得好似少左個人, 原來我數漏左卡卡
回復 支持 反對