打印 上一主題 下一主題
收起左側

nba 2k9遊戲問題解答區(不要另開post關於2k9安裝/遊戲問題)

無論你飛人定企係到入樽...全部都係跑+投籃制...(你可以同時按..或姐按緊跑再按投籃)
咁樣都入唔到樽既話..
1.入樽(影響原地入樽),彈跳值(影響入樽/上籃跳步距離)不足...
2前面既人既身型防守力令到你冇法in face入樽......
3.距離過近過遠...

另外..一定要開體力同換人(最好唔好開電腦自己換..因為佢換得好膠....對我黎講)..唔係既唔好玩嫁....2k體驗到既係..後備同正選一樣咁好玩..@v@...

體力影響:當球員名旁有某牌子既飲品..姐係佢要休息....當時佢既跑速會下降,命中下降...走位冇咁勁...做野冇咁積極....
回復 支持 反對

回復 31# 的帖子

我用電腦換=.=
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-10-2008 12:26 發表
我用電腦換=.=

我覺得冇咁好....
回復 支持 反對

回復 33# 的帖子

成日領先20分到又幫我換後備=.="
回復 支持 反對

我系統型號 945PL-A

cpu Intel(r) pentium(r) d cpu 3.20ghz (2 CPUs) e隻cpu 夠唔夠用?

卡Geforce 7100 GS  我想換卡 換8800gt 好d定4850 我見都有好多牌子 換邊隻既牌子好?

我換完卡 可唔可以開到設置最高玩? 要流暢的 定係要換埋cpu 先得 thx[[bao_31]]  因為2k9 d畫面太正[[bao_48]]
回復 支持 反對

回復 35# 的帖子

用9500gt夠做..500有找
回復 支持 反對

夠$$就4850>8800GT>9500GT
前面2個一定60FPS 全程開最高+8AA
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

95夠做wo
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-10-2008 15:29 發表
95夠做wo

你試左?..不過有$$緊係買勁d啦@v@..可以玩埋其它game
回復 支持 反對

Grandmars天揚 HD4850 PCI-E 512MB DDR3
iCon皇碩 HD4850 PCI-E 512MB DDR3 HDMI
Sapphire藍寶石 HD4850 PCI-E 512MB DDR3
ColaMax HD4850 PCI-E 512MB DDR3
Eagle Geforce 8800GT PCI-E 512MB DDR3

pci-e 我用唔用到? e幾張邊隻好d
回復 支持 反對